Født for fremtiden

Vi tenker og utvikler sirkulært.

Vi vet alt om tre – og vi har et helhetsperspektiv i alt vi gjør. Hele den unike prosessen og verdikjeden vår både på mikro- og makronivå er skapt med et bærekraftig og sirkulært fokus – og vi optimaliserer hele tiden.

Bærekraftsmålene

Mindre spill – mer kunnskap

Vi vil jobbe helhetlig med resirkulering av ressurser og minimering av spill i produksjonen vår – i tillegg jobber vi aktivt med innsamling og deling av kunnskap om bærekraft både i nettverket vårt, men også i lokalsamfunnet.

Bærekraftsmålene

Sertifisering er veien fremover

Ved å satse på innkjøp av PEFC-sertifisert tre styrker vi klimatilpasningen og sikrer samtidig at det ikke felles flere trær enn det blir plantet.

Ja, det skal handle om bærekraft. Vi tror at mer tre i byggekonstruksjoner kan være en av nøklene til å løse klimautfordringene. Derfor må vi stå opp og gå først, og vi tror at det er kunder som ønsker å benytte seg av våre moderne og miljøriktige løsninger i tre.
Ole Dalsgård Nielsen
Superwood
Bærekraftsmålene

Det gjør en forskjell å jobbe med tre

Vi ønsker å skape både arbeid og innhold i hverdagen for de som trenger et arbeidsliv som er spesifikt tilpasset deres liv og ferdigheter, men som kanskje har hatt utfordringer med å finne rom og plass til dette andre steder.

Bærekraftsmålene

Mer skog – mer liv

Vår visjon er å skape mer skog enn vi tar ut. Det er et langsiktig mål, men vi er allerede i gang og har planlagt å plante én hektar skog i Finland i 2022, sammen med en av våre gode samarbeidspartnere.

Våre verdier.

Ikon af træbrædder

Vi finner på

Vi har siden vår spennende start, begitt oss ut i det hittil umulige. Vi har nå lykkes med å lansere en helt ny måte å tenke på tre. Tre som både er vakkert, holdbart og ikke minst miljøriktig.

Ikon af diamant som symbol på finish, fordi vi skåner miljøet

Vi passer på

Vi tar vare på miljøet og jobber aktivt for å sikre at vår verdikjede er så bærekraftig som mulig - fra skog til ferdig produkt.
Vi passer hverandre. Vi ønsker et godt arbeidsmiljø fordi vi tror at ekte jobbtilfredshet også gir de beste resultatene.

Ikon der symboliserer bæredygtighed

Vi gjør vårt beste

Vi vil alltid gjøre vårt beste. En realistisk, helhetlig tankegang - fra produksjon, ansatte og produkt til salg og markedsføring. Vi er nøyaktige, gjennomfører og finner gode løsninger.