Design filosofi

Helhetlige designløsninger.

Tidløs design. Kompromissløs kvalitet. Miljøvennlig profil.

Vi tror på helhetlige designløsninger. For oss er holdbarhet og bærekraft to sider av samme sak. Og holdbarhet kommer ikke bare ved trebeskyttelse. Våre løsninger må også være estetisk tiltalende for nåværende og fremtidige eiere og generasjoner. Derfor er våre produkter, fasadeprofiler og løsninger designet og laget i samarbeid med dyktige og erfarne arkitekter i feltet.
Ole Dalsgård Nielsen
Adm. direktør, Superwood
Arkitektdesignede profiler

Arkitektdesignede profiler for alle behov.

Tidløs design med mange bruksområder

Hos Superwood har vi en tradisjon for å utvikle vårt sortiment og profiler i et innovativt samarbeid med ledende internasjonale arkitekter. Dette samarbeidet har ført til et bredt program med vakre profiler som i dag brukes til kledning av vakre bygninger og banebrytende prosjekter over hele verden.

Vakre og naturlige materialer skaper glede. Derfor er det en merkbar fordel å bo i et hus som er kledd i tre i unike og vakre profiler. Vår utvendige kledning er tilgjengelig i et bredt spekter av standard- og arkitekttegnede profiler - både som vertikale og horisontale profiler. Alle er designet slik at de er enkle å jobbe med - og slik at de kombinerer estetikk og høy holdbarhet.

Se vårt produktsortiment
Vi ønsker å imøtekomme markedets økende etterspørsel etter bærekraftig og holdbar trebekledning, noe som bidrar til et tidløst utseende og sikrer minimalt vedlikehold. Siden starten av Superwood har vi således jobbet tett med AART Designers om utvikling av produkter og løsninger slik at de er i tråd med våre verdier, markedet og kundenes ønsker og drømmer.
Ole Dalsgård Nielsen
Adm. direktør, Superwood
Sett ditt personlige preg

Et bredt utvalg av farger og alternativer.

Vi maler i alle regnbuens farger, også transparent. Det gir helt unike muligheter for å lage vakker og individuell fasadekledning.

Sammen med arkitektfirmaet AART og Jotun har vi utviklet Superwood farger, et utvalg av gjennomsiktige farger, inspirert av klassisk nordisk trekonstruksjon. Farget gjennomsiktighet fremhever den unike teksturen til hvert bord, og starter med Superwoods lette gran, som er en varm base for hele fargeserien.

Superwoods farger består av stemningsfulle farger fra lys til mørk med klare referanser til en skandinavisk estetikk. Paletten henter inspirasjon fra kjente farger på gamle nordiske råvarer: Kull, tjære, zink, sølv, sand og korn. De gjennomsiktige fargene kan også kombineres for å skape kontraster på fasaden.

Fargene passer både som uavhengige farger, men også som en kontinuerlig skala med muligheten for vakre kombinasjoner på tvers - dempet eller kontrasterende. I tillegg passer skalaens egenskaper og karakter godt sammen med andre byggematerialer som murstein, betong, stål og zink.

Finn inspirasjon til hjemmet ditt
Superwoods impregnering endrer ikke treets naturlige lyse og vakre tone. Derfor har vi tatt frem en transparent fargeskala der den unike trestrukturen er synlig. Impregnering trenger ikke inn og misfarger den gjennomsiktige malingen. Det er muligheter for vakre kombinasjoner på tvers av fargeskalaen.
Morten Hove Lasthein, Arkitekt
AART Designers, Partner / Designchef