Designfilosofi

Vi lager helhetlige designløsninger.

Se mer om hvordan vi går frem for å skape våre tidløse designprofiler.

Vi tror på helhetlige designløsninger. For oss er holdbarhet og bærekraft to sider av samme sak. Og holdbarhet oppnås ikke bare gjennom trebeskyttelse. Våre løsninger skal også være estetisk bærekraftige for nåværende og fremtidige eiere, samt kommende generasjoner. Derfor er våre produkter, fasadeprofiler og løsninger designet og laget i samarbeid med dyktige og erfarne arkitekter på området.
Ole Dalsgård Nielsen
Adm. regissør, Superwood
Arkitekttegnede profiler

Arkitekttegnede profiler for ethvert behov.

Tidløs design med mange bruksmuligheter.

Hos Superwood har vi en tradisjon med å utvikle vårt sortiment og våre profiler gjennom innovativt samarbeid med ledende internasjonale arkitekter. Dette samarbeidet har resultert i et bredt utvalg av vakre profiler som i dag pryder imponerende bygninger og banebrytende prosjekter over hele verden.

Glede oppstår når man omgir seg med vakre og naturlige materialer. Derfor er det en betydelig fordel å bo i et hus kledd med tre i unike og flotte profiler. Vår utvendige kledning tilbys i et omfattende utvalg av standard- og arkitekttegnede profiler, både vertikale og horisontale. Alle er designet for enkel håndtering og kombinerer estetikk med høy slitestyrke.

Design og innovasjon.

Innfargede skruer

Nå tilbyr vi skruer som passer perfekt til din transparente Superwood-fasade. Bruken av skruer er også et skritt mot muligheten for å demontere fasaden senere, slik at du kan bidra til å forlenge levetiden til hvert enkelt bord. Skruen er spesielt utviklet for Superwood-produkter og er pulverlakkert, noe som sikrer at fargen holder seg best mulig ved montering.

2D- og 3D-mønstre

I et tett og langsiktig samarbeid med AART Designers har vi utviklet profiler, farger og to- og tredimensjonale design. Dette gir deg utallige muligheter til å velge den fasadeløsningen som passer perfekt til ditt bygg.

Brannhemmende maling

Superwood er nå sertifisert for bruk i bygg der det er strengere krav til brannklasse for fasaden (B-s2, d0). Når du anskaffer Superwood med brannhemmende overflatebehandling, gjennomimpregneres produktet på fabrikken og behandles med en brannhemmende overflatebehandling. Dette gir flere års beskyttelse mellom vedlikeholdspåføringer.

Se hvordan våre fasadeprofiler gir byggeprosjekter et unikt design

Våre profiler kan kombineres i ulike design, farger og retninger for å skape akkurat det uttrykket som passer til visjonen for hvert enkelt byggeprosjekt. Utforsk våre tidligere prosjekter og få inspirasjon til ditt neste design.

Sett ditt personlige preg

Få muligheten til å designe med et bredt utvalg av farger.

Vi maler i alle regnbuens farger, også transparente. Dette gir deg helt unike muligheter til å skape vakre og individuelle fasader.

Vifte af brædder, der fra højre mod venstre, viser farverne sølv, ubehandlet, korn, tjære, zink og sort.

Se hvordan vi, i samarbeid med AART Designers og TEKNOS, har utviklet et utvalg av transparente farger, inspirert av klassisk nordisk trekonstruksjon.
Se hva våre unike farger kan tilføre et byggeprosjekt i denne videoen.

Se vårt produktsortiment

 

Kvalitetsdesign med treets originale struktur.

Superwoods gjennomimpregnering endrer ikke treets naturlige lyse og flotte tone. Derfor har vi utviklet en transparent fargeskala der den unike trestrukturen forblir synlig. Impregneringen trenger ikke inn og misfarger ikke den transparente malingen. Dette gir mulighet for vakre designkombinasjoner som samtidig harmoniserer med de naturlige omgivelsene.

Se mer om holdbarhet og kvalitet