Vi er Superwood

Skaperne av Verdens Beste Bord.

Vi tror på bruk av tre

Tre er verdens beste og mest miljøriktige byggemateriale, dersom det behandles riktig måte.

Vi ønsket å skape noe som ikke eksisterte før. En prosessteknologi og et anlegg som kunne gjennomimpregnere gran. Et holdbart og miljøriktig alternativ til tradisjonell vakum- og trykkimpregnering av tre. Helt uten tungmetaller og minimalt bruk av impregneringsmiddel. Vi er fortsatt de eneste i verden som mestrer denne teknologien.

Verdens beste bord, er både vakkert, holdbart og miljøriktig på alle måter.

Å skape og utvikle noe nytt ligger i vårt DNA - det vil det alltid gjøre.
Basert på erfaringer og kunnskap, ser vi fremadrettet, eksperimenterer og flytter standarden for hvor holdbart, miljøriktig og vakkert vårt produkt kan være.

Vi tar vare på hverandre og miljøet, og gjør en ekstra innsats i alt fra valg av råvarer, utskjæring, impregnering, profilering, sortering, maling og pakking, til salg og service. Bare det beste og mest bærekraftige er godt nok.

Utforsk vårt produktsortiment

Våre verdier.

Ikon af træbrædder

Vi finner på

Vi har siden vår spennende start, begitt oss ut i det hittil umulige. Vi har nå lykkes med å lansere en helt ny måte å tenke på tre. Tre som både er vakkert, holdbart og ikke minst miljøriktig.

Ikon der symboliserer bæredygtighed

Vi gjør vårt beste

Vi vil alltid gjøre vårt beste. En realistisk, helhetlig tankegang - fra produksjon, ansatte og produkt til salg og markedsføring. Vi er nøyaktige, gjennomfører og finner gode løsninger.

Ikon af diamant som symbol på finish, fordi vi skåner miljøet

Vi passer på

Vi tar vare på miljøet og jobber aktivt for å sikre at vår verdikjede er så bærekraftig som mulig - fra skog til ferdig produkt.
Vi passer hverandre. Vi ønsker et godt arbeidsmiljø fordi vi tror at ekte jobbtilfredshet også gir de beste resultatene.

Følg CO₂-opptaket i Superwoods trefasader
Billede af CO₂ sky
0
kg

CO₂-opptaket beregnes på bakgrunn av solgte trefasader i inneværende regnskapsår.

Basert på Superwoods miljødeklarasjoner (EPD-er) presenterer vi CO₂-opptaket for våre profiler i livssyklusfasene A1-A3. Takket være vår patenterte teknologi bevares treets naturlige CO₂-opptak i fasaden over lengre tid.