Supergood.

Vinn gratis tre fra vår 2. sortering til ditt sosiale prosjekt
og vær med til å behandle tre på den best mulige måten.

Supergood-konkurransen

Hvordan delta med ditt sosiale prosjekt

Supergood er både et sosialt og ressursansvarlig prosjekt. For å vinne må ditt prosjekt derfor bidra til å gjøre en positiv forskjell for mennesker med spesielle utfordringer. Det kan f.eks. være personer på kanten av arbeidsmarkedet, eller kanskje en skole som vil jobbe og bygge til felles glede og utnyttelse av våre frasorterte ressurser. Vi velger noen av de innsendte prosjektene, som i så høy grad som mulig fokuserer på nettopp dette, eller på et av bærekraftsmålene som vi i Superwood jobber målrettet med.

Fyll ut skjemaet under og delta i konkurransen. Vi har som mål å finne én vinner hvert kvartal. Dette vil imidlertid variere, siden omfanget av frasortert tre varierer.
Vinnerne får direkte beskjed, og premien kan hentes på fabrikken eller leveres mot betaling.

Delta her


En ekte Supergood-case

Gratis tre til elevene i 7. klasse

Ved Langsøskolen i Silkeborg har elevene i 7. klasse fått donert tre til sitt arbeid i faget Håndverk og design gjennom Superwood.

Elevene i Langsøskolens 7. klasse har ekstra fokus på praktisk arbeid. Gjennom faget Håndverk og design aktiveres elevene både mentalt og fysisk når de skal planlegge og bygge ulike prosjekter som brukes på tvers av skolen.

Elevene har mange ulike prosjekter, men senest er det bygget både en utendørs lenestol for de yngre klassene, og det helt store prosjektet er en gammel kanobod som blir belagt og innredet som aktivitetsbod til glede for elevene og nærområdet.

Det er derfor har Superwood valgt å støtte Langsøskolens gode arbeid, og elevene har dermed fått gratis Superwood-tre levert gjennom vårt Supergood-program.