Etableringsår
2021
Lokasjon
Stora Höga
Materialer
SW12 AART
Farger
Ubehandlet
Arkitekt
Linus Fernström

Den vakre villaen med den fantastiske utsikten i Stora Höga ble designet av utvikleren selv, tidligere hockeyspiller Linus Fernström, som i dag er arkitekt og designer. For Linus er det viktig å utnytte plassen på tomten optimalt, og at opplevelsen av villaen må være at den nesten flyter over stupet. Det er også viktig for Linus og hans familie at huset er så vedlikeholdsfritt som mulig, selv om det er bygget med en vakker trefasade.

Det var en av hovedårsakene til at valget falt på Superwood; at fasaden leker med naturen og får sin patina og sitt unike uttrykk for naturens innflytelse over tid - men at den også har begrenset vedlikehold på grunn av det unike gjennom impregnering.

At samarbeidet mellom oss og Linus i prosessen har vært konstruktivt og godt - og at investeringen i Superwood lønner seg på mange måter i det lange løp, som Linus sier, har bare bekreftet overfor ham at det var det riktige valget.

Andre har også sett det, fordi huset faktisk deltar i det svenske TV-showet “Husdrömmar” når det endelig er ferdig.

Du kan også følge konstruksjonen av villaen på instagram her:
https://www.instagram.com/villafernstrom/?hl=en

Jeg googlet på fasaden med listeutseende. Det var mange kompliserte løsninger, men med Superwood var det en enkel løsning.
Linus Fernström
arkitekt og designer