Bruk av cookies på Superwod.dk

Cookies

1. Eieropplysninger

Denne nettsiden utbydes og administreres av:

Superwood AS
Høversjøvegen 51
2090 Hurdal

2. Hva er en cookie?

En cookie er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, smartphone eller annen digital enhet for å kunne gjenkjenne den. Det er ingen personlinge opplysninger gjemt i våre cookies, og de kan ikke inneholde virus.

3. Slik sletter eller blokkerer du cookies

Du finner en veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Cookietyper og deres formål

Formål Førsteparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funksjonalitet Ja Nei
Trafikkmåling Ja Ja
Annonseavvikling (frekvens, brukermåling og lignende) Nei Nei
Adferdsbasert individuelt målrettet annonsering Ja Nei

5. Førsteparts cookies på dette website

Google Analytics

Navn Levetid Beskrivelse
_utma, _utmb, _utmc, _utmz Opp til 6 måneder Brukes til anonym trafikkanalyse.
Privatlivspolitikk: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Search Indstillinger

Navn Levetid Beskrivelse
PREF 2 år Brukes ikke, men er knyttet til Google Analytics og er en standard cookie lagd av google.com.

Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

6. Tredjeparts cookies

Youtube

Navn Levetid Beskrivelse
Visitor_INFO1_LIVE 8 måneder Brukes av YouTube (google). Du kan lese mer i deres privatlivspolitik: http://www.youtube.com/t/privacy

Mailchimp

Navn Levetid Beskrivelse
_AVESTA_ENVIRONMENT Slettes når du lukker ditt nettleser vindu (MailChimp har ingen offisiell dokumentasjon av deres cookie)

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger avgis aldri til tredjepart, med mindre du selv gir samstykke. Vi samler aldri inn personopplysninger uten at du selv har gitt oss opplysningene via skjemaer på nettsiden.

 

Kontakt angående personopplysninger

Hvis du ønsker adgang til de opplysningene som er registrert om deg hos Superwood, skal du rette henvendelsen til superwood@superwood.no eller telefon 76 87 32 00. Er det registrert feil data eller om du har andre innvendinger, kan du rette henvendelsen samme sted. Du har mulighet til å få innsikt i hvilken informasjon som er registert om deg, og du protestere mot en registrering etter reglene i loven.

 

Beskyttelse av personopplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi gjemmer dine personlige opplysninger på datamaskiner med begrenset adgang, som er plasert i kontrolerte fasiliteter. Vi kan likevel ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverførelser via internett. Det betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget får adgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du avgir dermed dine personlige opplysninger på eget ansvar.

Den hurtige utviklingen av internettet betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendig. Vi forbeholder oss derfor rett til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Gjør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sist oppdatert” nederst på siden. I tilfelle vesentlige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig meddelelse på våre nettsider.

I det omfanget det behandles personopplysninger om deg har du ifølge persondataloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan tilskrives deg. Såfremt det viser seg at de opplysningene eller dataene som behandles om deg ikke er riktige eller er villedende, har du rett til å kreve disse korrigert, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid gjøre motsi at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbakekalle din samtykke. Du har mulighet til å klage over behandlingen av opplysninger og data om deg. Klage sendes inn til Datatilsynet, jf. persondataloven § 58, stk. 1.

Les mer på Erhvervsstyrelsens opplysninger om cookielovgivningen.